Krasitja e hardhise - - vimore.org

Krasitja e hardhise

Krasitja e hardhise

YouTube

Per me shume, https://www.facebook.com/trainime/ www. trainime.com Cikli "Fermeri per Fermerin". Tema "Krasitja e hardhise"Molla, Krasitja Prodhuese

https://www.facebook.com/trainime/ Per me shume, www.trainime.com

YouTube

Bleta nga lisi pjesa e I

Bleta nga Lisi

YouTube

Makina per mbjellje te Qepëve MADE IN KOSOVA

Zbulim nga Besim Mustafa shiqojeni dhe ndertojeni Qdo dije qe ke mesoje dike mos vdis pa ua lënë diturinë të tjerve. Koha e ndreqjes dhe ideja zgjati nje muaj.

YouTube

Zimska rezidba u voćnjaku

Zimska rezidba u voćnjaku

YouTube

Shija e Alpeve Shqiptare

https://www.facebook.com/trainime/

YouTube

Shartimi i Hardhise

Demonstrim praktikë i shartimit të hardhisë së rrushit për studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë në Prishtinë, niveli i studimeve Bsc. dhe Msc.-

YouTube

Makineri per qarjen e druve part 2

Punojm koka konike per qarjen e druve Ndodhemi ne Suharek Numri kontaktues per cdo informacion 044 -265 -724

YouTube

Versioni praktik- Lufta ndaj verroas ne zgjoje - Trajtimi veror me acid oksalik

https://www.facebook.com/trainime/ Per me shume, www.trainime.com

YouTube

Fidanex - Fidane Kualitative te Arrave

Ne jemi duke treguar një ngjarje të fidaneve të arrave që zhgjat prej Turqisë në Botë..... Në ditët e sotme, me rritjen e dëshirës së mbrojtjes së natyrës në

YouTube

Ne Shtepine Tone, 2 Maj 2018, Pjesa 3 - SHARTIM AGRUMESH

Shartimi i agrumeve bëhet në pranverë dhe në vjeshtë por cila është periudha më e mirë për të bërë shartimet? Si duhen përzgjedhur kalemat dhe sythat? Cilat jan

YouTube

KITJA E HARDHISE SE RRUSHIT, 11 03 2014

SOT - KITJA E HARDHISE SE RRUSHIT, 11 03 2014

YouTube

Bletaria, punet pranverore

https://www.facebook.com/trainime/ Per me shume, www.trainime.com

YouTube

SI KRASITET ULLIRI MARK GEGA 2018

Menyra e duhur per te krasitur ullirin nga Mark Gega http://vk.com 9 http://timesofindia.indiatimes.com 8 http://www.trade.gov 8 http://www.usc.edu 8 http://as

YouTube

Shartimi i pemëve në malet e K. Likovës (Sllupçanit)/Grafting trees in the mountains

https://www.youtube.com/channel/UClrR-utEdmUaxUCb1k9LZ8A Vizitoni kanalin tonë dhe abonohuni (subscribers)! Plaku 73 vjeçar, haxhi Zija Memeti nga Sllupçani s

YouTube

Krasitja e Ullirit

https://www.facebook.com/trainime/ Per me shume, www.trainime.com. Ne trainime.com do te gjeni edhe me shume materiale te shkruara per temen e trajtuar. Kjo vi

YouTube

Keshilla Bujqesore - Plantacioni me arra

Kjo video eshte pergatitur nga Sherbimi Keshillues per Bujqesi dhe Zhvillim Rural i Kosoves, me qellim te edukimit te fermereve te interesuar per kultivimin e a

YouTube

Shartimi i pemëve

Nje metode e re per shartimin e pemeve qe aplikohet nga fundi i marsit dhe fillimi i prillit.

YouTube