Delet e Fatmir & Ylber Lita pt 2. - - vimore.org

Delet e Fatmir & Ylber Lita pt 2.

Delet e Fatmir & Ylber Lita pt 2.

YouTube

Delet e djemve te Myrtezan Lita, te lindur ne Kala te dodes edhe te ram ne Tirane. Nje familje shume e suskseshme ne Shqiperi. Kan pes-mije koke delje. Vellai madha Fatmir Lita ka ne Maqedonin e madhe kater-mije koke delje. Kurse, Vellaj me i vogel, Ylber Lita ka nje-mije koka delje ne Berat-Tirane.(Alma CUPI) Op. Ben HAXHIAJ RADOMIR Reportazh ABCNews Qershor 2013

(Alma CUPI) Op. Ben HAXHIAJ RADOMIR Reportazh ABCNews Qershor 2013

YouTube

Dhent e Hebib Kokes ne Fsh.Bllac

Ne Fshatin Bllac

YouTube

Sopot, një sëmundje e rrallë godet kopenë e fermerit Limani

Fermeri Sherif Limani nga fshati Sopot i Kumanovës, ka pësuar një dëm prej 40 mijë eurove vetëm brenda një muajit si pasojë e ngordhjes së mbi 400 deleve deri t

YouTube

Gurgurnica - Liqeni Treska, Bagetit E Fshatit

Gurgurnica - Bukurit Natyrore Te Fshatit Gurgurnice

YouTube

Ferma e lopeve Kaqanik

This video was uploaded from an Android phone.

YouTube

DHENT E HEBIB KOKES

Beschreibung

YouTube

Muharrem Qeriqi - Ferma e dhive - Natyra

Gjirime Fotografi Ftesa dhe video klipe

YouTube

LUNXHERIA Reportazh ABCNews 16 Nentor 2013 (Alma CUPI, Op.Ben HAXHIAJ)

LUNXHERIA Reportazh ABCNews 16 Nentor 2013 (Alma CUPI, Op.Ben HAXHIAJ)

YouTube

Dhent e Bales

Dhent e bales ne f.Nigishtan

YouTube

Festa e Bjeshkes Sllatine 2017

Shume mall te madhe per Vendlindjen time Sllatine pershendes te gjithe Sllatinen shume respekt per Te gjithe Sllatinen dhe falenderoj shume nga zemra komisionin

YouTube

''Një ditë me dhitë e kecat e Nesretit'' - Bubavec- Malishevë - Dokumentar

Nesret Kryeziu 1200 apo më tëpër arrinë numri I krerëve të bagëtive që ka familja Kryeziu nga Bubaveci I Malishevës. Prej tyre vetëm dhi e keca janë më tepër se

YouTube

Në Stanet e Shipkovicës

Material nga një verë në Bjeshkët e Sharrit më saktë në Stanet e fsh.Shipkovicë të Tetovës. Videon e postoj me qëllim që të tregoj se vërtet është Idilë jeta

YouTube