KULTIVIMI I LULESHTRYDHEVE NE 'HISTORI SHQIPTARE' NGA ALMA CUPI | ABC NEWS - - vimore.org

KULTIVIMI I LULESHTRYDHEVE NE 'HISTORI SHQIPTARE' NGA ALMA CUPI | ABC NEWS

KULTIVIMI I LULESHTRYDHEVE NE 'HISTORI SHQIPTARE' NGA ALMA CUPI | ABC NEWS

YouTubeKeshilla Bujqesore - Fusha me dredheza

Kjo video eshte pergatitur nga Sherbimi Keshillues per Bujqesi dhe Zhvillim Rural i Kosoves, me qellim te edukimit te fermereve te interesuar per kultivimin e a

YouTube

Domatja Bonarda F1 – Cilësi e prodhimtari të lartë në kushte të vështira!

Agronomët Ilia Taçi e Gëzim Bezhi dhe fermeri Roni Prifti na japin të dhëna interesante për domaten Bonarda F1 nga SYNGENTA. Shikoni epërsitë e saj dhe arësyet

YouTube

Dredhëza në Kosovë | strawberry in Kosovo |

Dredhëza nga fshati Lluashë e Skenderajt, variteti është Alba. Video paraqet prej punimit te renav e deri tek vjelja. Kemi dhe fidane të tyre, te intersuarit

YouTube

FSHATI I IZOLUAR BANORET E SHTYLLES NE KORÇE TE LENE NE HARRESE LAJM

7NEWS - kanal informativ Shqiptar - Tring TV https://www.7news.tring.tv https://www.facebook.com/Tringnews7 https://www.youtube.com/TringNews7 Kanali informativ

YouTube

Prodhimi i Bananes ne Fier

Prodhimi bio i bananes ne Shtepin e Fadil Mecaj ne Qytetin e Fierit

YouTube

REPORTAZH SERAT DURRES FERUZ MATAJ 2014

REPORTAZH NE SERAT E Z. GENCI MATAJ. SPITALL DURRES. IDEA DHE REALIZIMI I KETIJ REPORTAZHI ROBERT CANI OPERATOR ALBAN RRAPUSHI MONTAZHI STUDIO KRISTI 2014

YouTube

BORONICA REPORTAZH ABCNews 16 Gusht (Alma CUPI, Op.Ben HAXHIAJ)

BORONICA REPORTAZH ABCNews 16 Gusht (Alma CUPI, Op.Ben HAXHIAJ)

YouTube

Domatja Izmir F1- Garanton gjithmonë suksesin!

Shikoni fermerët Gramoz e Shaqir Gjojdeshi duke diskutuar me Z. Beqar Lila për epërsitë e domatës Izmir. LILA shpk. Facebook: https://www.facebook.com/lilashpk

YouTube

Histori shqiptare nga Alma Çupi - Domatja e rralle e Shengjergjit! (09 dhjetor 2017)

Web: tvklan.al Reportazh nga Alma Cupi ne KLANHD & TVKLAN

YouTube