Dredhëza në Kosovë | strawberry in Kosovo | - - vimore.org

Dredhëza në Kosovë | strawberry in Kosovo |

Dredhëza në Kosovë | strawberry in Kosovo |

YouTube

Dredhëza nga fshati Lluashë e Skenderajt, variteti është Alba. Video paraqet prej punimit te renav e deri tek vjelja. Kemi dhe fidane të tyre, te intersuarit mund të paraqiten në viber: +38649384428STUDENTJA MENAXHON ME FERMEN 22.05.2018

STUDENTJA EGZONA LAHAJ MENAXHON ME FERMEN 22.05.2018 rtv21.tv

YouTube

Delet e Fatmir & Ylber Lita pt 2.

Delet e djemve te Myrtezan Lita, te lindur ne Kala te dodes edhe te ram ne Tirane. Nje familje shume e suskseshme ne Shqiperi. Kan pes-mije koke delje. Vellai

YouTube

Believe It Or Not, This Tower Can Grow Tons Of Strawberries At Home

Imagine biting into a fresh, juicy, sweet strawberry. Anytime that you want! It’s ideal, isn’t it? Strawberries are one of those fruits that just screams “summe

YouTube

Bujku Krushe e Madhe

INSTRUMENTALI I BUJKUT Prodhimet bujqësore vendore bio që kultivohen nga bujqit e Krushës së Madhe. Ti mbrojm prodhimet vendore,të cilat na fal toka e Kosovës.

YouTube

Sekreti i Gurabijeve te buta Receta e Gjyshes

Receta: 2 vez (njeres ja heqim te bardhen per permbi) 1 got te ujit sheqer I perziejm mir Gjys gote te ujit vaj 1 got te ujit kos 1 got te çajit kokos 6 gota t

YouTube

Dredhëza, fruti i cili ju mbron nga kanceri i gjirit - SHENDETESI ZICO TV

All rights reserved © ZICO TV https://www.facebook.com/zicotvOfficial http://www.zico.tv

YouTube

Speca me hudhra dhe vaj ulliri

Na ndiqni ne kanalin tone ne YOUTUBE JETO SHENDETSHEM Beni video share ne profilet tuaja ne facebook. Ju faleminderit Na ndiqni ne faqen http://gatuajshendetsh

YouTube

Domatja Izmir F1- Garanton gjithmonë suksesin!

Shikoni fermerët Gramoz e Shaqir Gjojdeshi duke diskutuar me Z. Beqar Lila për epërsitë e domatës Izmir. LILA shpk. Facebook: https://www.facebook.com/lilashpk

YouTube

Ora 7 - Kultivimi i sallatave gjatë dimrit - Klan Kosova

Gazetari Kron Sadiku, ju sjell një storie e cila flet për kultivimin e sallatave gjatë kohës së dimrit. Në çfarë kushte bëhen ato, a janë të shëndetshme dhe si

YouTube

Planting Strawberry Runners, Propagating Strawberries the easy way.

Planting Strawberry Runners is super easy, and you get lots of new strawberry plants from those runners. Propagating Strawberries is easier, more reliable and f

YouTube

PLATACIONE ME SHEGË NË FERMËN E VËLLEZËRVE BULLARI, CËRRIK

Investimet në bujqesi vitet e fundit, janë rritur ndjeshëm. Fermrrët gjithnjë e më shumë po orijentohen drejt kultivimit të frutikulturës dhe bimëve që sjellin

YouTube

Ja vlen te shikohet Kosova prodhimet Bio

Abdullah Krasniqi largohet nga Zvicra pas 25 vjetësh dhe kthehet për të punuar dhe jetuar në vendin e tij Maqitevë të Suharekës.

YouTube

Specat- 13.09.2015

Created with Wondershare Video Editor

YouTube

(Alma CUPI) SERAT E KUTALLISE REPORTAZH ABCNews Qershor 2013

(Alma CUPI) SERAT E KUTALLISE REPORTAZH ABCNews Qershor 2013

YouTube