Peshqit ne Istog - Fekondimi i tyre - Besart Galica - - vimore.org

Peshqit ne Istog - Fekondimi i tyre - Besart Galica

Peshqit ne Istog - Fekondimi i tyre - Besart Galica

YouTubeNe Shtepine Tone, 17 Nentor 2017, Pjesa 2 - Peshku shtizë

Peshkimi i peshkut shtizë http://top-channel.tv/programe/neshtepinetone/

YouTube

E diela shqiptare - Per peshk...! (02 tetor 2016)

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Talk-show LIVE nga Ardit Gjebrea ne KLANHD & TVKLAN

YouTube

Rexha ne aksion (KRAP)

Rexha ne aksion (KRAP) Vendi : Kolsh/Shqipri - Badovc/Kosov

YouTube

REZERVATI I PESHKUT ABCNews 3 Gusht

ABCNews 3 Gusht

YouTube

PRODHIMI I SILAZHIT TË MISRIT PËR KAFSHË

Silazhi është ushqim i konservuar për kafshë, dhe është i rëndësishëm për shkak se siguron prodhim stabil të qumështit dhe mishit,me kosto të ulët. Shumica e bl

YouTube

Gruja dhe Peshqit - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË

Gruja dhe Peshqit - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË

YouTube

PROFESIONE ME BESART GALICËN - Bujar Emërllahu - Zhytës

Emision-reportazh nga Besart Galica

YouTube

Mira!!, estas Increíbles Acciones de PESCA con Atarraya

Pesquería de grandes lisas, Solo los pescadores mas osados pueden realizar la pesca con #atarraya en una playa llena de piedras. En este vídeo los mejores lance

YouTube

Hotel Trofta - Istog - Kosova - Full HD

http://www.facebook.com/pages/Albion-Gashi-Videographie/270729873016335 Istog 2010 recorded with Canon Full HD by Albion Gashi.

YouTube

Ferma Krysheci-Pejë

Ferma Krysheci-Pejë

YouTube

Duke pjekur qengja me rastin e festes se pashkeve!

Instagram:https://www.instagram.com/iposhtri/ Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=759049697529637&ref=ts&fref=ts SUBSCRIBE:https://www.youtube.com/

YouTube

KERMILLI Reportazh ABCNews 30 Nentor 2013 (Alma CUPI)

KERMILLI Reportazh ABCNews 30 Nentor 2013 (Alma CUPI)

YouTube

Dasho Pacani duke pastruar peshkun #LICA 27 kg

Dasho Pacani duke qeruar peshkun #LICA 27 kg i kapur sot me daten 23_05_2015 . Vidjo nga Krenar Xhako

YouTube

Gara e peshkimit ne Kamenice.

Per here te pare ne Komunen e Kamenices eshte mbajtur gara per peshkim organizuar nga shoqata "Mlyshi" ne Kamenice.

YouTube

1KL - Kush je? - Istog 27.11.2016

1KL - Kush je? - Istog 27.11.2016

YouTube