Ferma e kërmijve - - vimore.org

Ferma e kërmijve

Ferma e kërmijve

YouTubeNe Shtepine Tone, 13 Nentor 2017, Pjesa 2 - Kërmilli

Kemi vizituar nje fermë kërmijsh në Sukth të Durrësit, ku administrator Ervin Hajdaraga na tregon se si rriten dhe ushqehen këto molusqe të vegjël. http://top-

YouTube

Hapsirë e Blertë " 7 Prill 2018 "

http://rtsh.al/ https://www.facebook.com/RadioTelevizioniShqiptarRTSH/ https://twitter.com/RTSHtweet Të drejtat mbrohen nga: OnAir.FM www.facebook.com/onairfmn

YouTube

Dredhëza në Kosovë | strawberry in Kosovo |

Dredhëza nga fshati Lluashë e Skenderajt, variteti është Alba. Video paraqet prej punimit te renav e deri tek vjelja. Kemi dhe fidane të tyre, te intersuarit

YouTube

Touchstone Snail Technologies LTD - Snail Farming - Curtain Method

Touchstone Snails thanks to its hands-on experience and high quality academic knowledge, provides comprehensive services to anyone wishing to invest in snail fa

YouTube

Ushqimi dhe shendeti - Emisoni "KERPUDHAT"

Cili është lloji i kërpudhës që kultivohet gjatë gjithë vitit në vendin tonë? Në këtë emision mund te njiheni me kultivuesin e kësaj përimeje. Nder te tjera p

YouTube

Hodowla ślimaków - "SlowFarm" - Przygotowanie Budynku

Przygotowanie budynku przeznaczonego do reprodukcji i przechowywania ślimaków. Czytaj więcej na mojej stronie http://www.slowfarm.com.pl/

YouTube

Ferma Krysheci-Pejë

Ferma Krysheci-Pejë

YouTube

Hurdha e peshkut sh.p.k " PESHK ISTOGU " - Fish farming.

Nje ambient modern per rritjen e peshkut. A modern environment for fish farming.

YouTube

KERMILLI NE SHQIPERI STAVRI LALA

VILE--BASHTOVE KAVAJË

YouTube

NGRITJA E NJE FERME 1 HA PER RRITJEN E KERMILLIT BIO

Tregohen momente te ngritjes se nje ferme per rritjen e kermillit bio. Per nje informacion me te hollesishem dergoni nje email ne : kermilli.bio@gmail.com

YouTube

SOT - KULTIVIMI I FRUTIT ARONIA NË KOSOVË 29 08 2014

SOT KULTIVIMI I FRUTIT ARONIA NË KOSOVË 29 08 2014

YouTube

Ferma e Viqave Rizam Holding

Ferma e Viqave Rizam Holding

YouTube

Ora 7 - Kultivimi i sallatave gjatë dimrit - Klan Kosova

Gazetari Kron Sadiku, ju sjell një storie e cila flet për kultivimin e sallatave gjatë kohës së dimrit. Në çfarë kushte bëhen ato, a janë të shëndetshme dhe si

YouTube